Zoon-niet-lekker-in-zijn-vel


Omdat mijn zoon niet lekker in zijn vel zat en we niet goed meer wisten hoe we dit het beste konden aanpakken ben ik uiteindelijk bij Claudia terecht gekomen.

Ik wist niet wat ik kon en moest verwachten.  Het was  heel confronterend. Alles werd vertaald naar mij. Om te laten zien wat hij mij wou leren om met bepaalde situaties om te gaan. Mijn hoofd zat zo vol toen ik naar huis ging, dat ik niet goed wist waar moest ik beginnen. In het begin had ik zoiets van ik wil mijn zoon helpen en vervolgens ben ik het probleem en niet hij. Dit heeft de eerste week heel veel energie gekost met alleen maar nadenken. Het gevoel hebben wat heb IK “fout” gedaan. Terwijl ik niks verkeerd had gedaan, want alles wat ik deed altijd met de juiste bedoelingen was en met heel veel liefde. Door de opdracht die ik mee kreeg ben ik stap voor stap bewust gaan kijken hoe ik dingen kon veranderen. En als je daar bewust van bent, dan is het ongelooflijk wat voor invloed het heeft op je zoon, op je gezin maar vooral op jezelf. Nogmaals heel erg bedankt!!! Gwenny