Even voorstellen


MaartjeMaakt-Fam-Hass-061_5.jpg

Ik ben Claudia. Dochter, zus, moeder, partner, vriendin en daarnaast hulpverlener met hart en hoofd.

In mijn eigen praktijk in Horn werk ik met volwassenen en kinderen die een steuntje in hun rug kunnen gebruiken.

Daarnaast geef ik training aan professionals over hoe je kinderen op een speelse manier kunt begeleiden bij scheiding, rouw en verlies. Dit doe ik bij Tijd voor Tranen.

 

Ik ben een vrouw met vele gezichten.

MaartjeMaakt-Fam-Hass-SocMed-31 (2).jpg  MaartjeMaakt-Fam-Hass-SocMed-32 (2).jpg  MaartjeMaakt-Fam-Hass-SocMed-33 (2).jpg  MaartjeMaakt-Fam-Hass-SocMed-34 (2).jpg  MaartjeMaakt-Fam-Hass-SocMed-30 (3).jpg

Dat zie je terug in mijn aanpak. 

Het kind in mij is aan zet wanneer ik in contact ga met kinderen. In gesprek met ouders, volwassenen, ben ik een begripvolle gesprekspartner die put uit een eigen rugzak aan levenservaring, intuitie en theorie gecombineerd met een gezonde dosis humor. Ik ben wie ik ben. Niet meer of minder (dan jij).

 

Ieder traject stem ik af op degene die tegenover me zit. Geen kind, geen gezin, geen hulpvraag is hetzelfde. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om weer in je kracht te staan of te kunnen hanteren wat het leven je brengt. 

 

Naast het geven van consulten en trainingen, vind ik het leuk om me bezig te houden met het ontwikkelen van nieuw (spel)materiaal voor kinderen.Alles gericht op ondersteuning bij emotionele processen. Zo heb ik al 2 kinderboeken geschreven, is er een Sloompje Slak knuffel in de maak en komen er binnenkort toffe gesprekskaarten. Ken je mijn Sloompje Slak producten al? HIER kun je ze vinden.