Kinderboek


April 2018 wordt het werkelijkheid: 

Ik, Claudia Hass, geef mijn eigen kinderboek uit; Sloompje Slak, het gebroken huissloompjeschets.jpg

Een passie voor verhalen die ontstaan is in mijn kindertijd krijgt serieuze vormen wanneer ik het combineer met mijn andere passie: het begeleiden van kinderen. Sloompje Slak, het gebroken huis, is dan ook geen standaard prentenboek. Het is een kinderboek met een therapeutische knipoog, voor zowel het kind als de ouders. Het boek is in eerste instantie geschreven voor kinderen van gescheiden ouders. Het is echter ook waardevol voor kinderen die mogen groeien m.b.t.: opkomen voor jezelf,  hulp vragen,  eigen identiteit,  emoties herkennen en verwoorden. 

 

Werkboek:

Bij het prentenboek is een werkboek verkrijgbaar. Dit is uitermate geschikt voor ouders die zijn gescheiden en een praktische tool in handen willen hebben om hun kind te begeleiden bij het proces. Het werkboek bevat opdrachten die je samen met je kind kunt doen en voorbeeldvragen die je als ouder kunt gebruiken om op een luchtige wijze het gesprek met je kind op gang te brengen.

 
Praktisch:

Het prentenboek wordt uitgegeven door Bullseye Publishing te Weert. Het is via hun website verkrijgbaar: Klik hier maar zal binnenkort ook verkrijgbaar zijn in diverse (online) boekwinkels. 

Prijs prentenboek: €17,50

Prijs werkboek:      € 7,50

 

21 april is de boekpresentatie. Volg het proces, nieuwtjes en winacties via de Facebookpagina: Klik hier.

 

Ben je zelf hulpverlener en wil je het boek gebruiken in je werk? Gebruik het als aanvulling op je eigen expertise en opleidingsachtergrond. Binnenkort is het mogelijk om een training te volgen om te werken met de module 'Sloompje Slak, het gebroken huis'. Op de hoogte blijven? Laat HIER je gegevens achter.

De totstandkoming van het boek 'Sloompje Slak, het gebroken huis' is mede mogelijk gemaakt door het SOD & Fie van der Hoop Fonds.