Kwaliteit


Om je een beeld te geven van wat je kunt verwachten qua deskundigheid hier een korte achtergrondschets:27833868_ml.jpg

Na het gymnasium heb ik de 4-jarige HBO opleiding Creatieve Therapie, Drama gevolgd. Na 1,5 indrukwekkende stagejaren binnen de TBS-kliniek, ben ik in 2005 afgestudeerd als dramatherapeut.

Daarna ben ik bij verschillende doelgroepen binnen de jeugdzorg werkzaam geweest.

In 2012 heb ik ervoor gekozen om me te gaan richten op het werken met kinderen en jongeren, hetgeen geresulteerd heeft in de oprichting van Praktijk Kids & Zo.

 

Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen en volg dan ook regelmatig scholing.

Zo heb ik me in de loop der jaren o.a. verder gespecialiseerd op het gebied van rouw- en verliesbegeleiding, systemisch werken, opvoeding, hechting en hoogsensitiviteit bij kinderen. Ik heb de opleiding tot kindertolk volgens de PresentChild methode en de opleiding tot Kindbehartiger succesvol afgerond.  Ondertussen ben ik ook werkzaam als vertrouwenspersoon voor een jeugdzorginstelling waar ik nazorg geef aan jeugdzorgwerkers.

 

Verder worden kwaliteit en deskundigheid binnen Praktijk Kids & Zo  gewaarborgd

door registratie bij de LVPW en de RBCZ.

 

LVPW

Praktijk Kids & Zo is geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW). De LVPW is een onafhankelijke beroepsvereniging van en voor psychosociaal hulpverleners. Praktijk Kids & Zo hanteert het beroepsprofiel en de beroepscode opgesteld door de LVPW. Voor meer informatie verwijs ik naar de website van de LVPW: www.lvpw.nl

 

RBCZ

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de complementaire zorg certificeert en registreert. Als Registertherapeut val ik onder het Klacht- en Tuchtrecht van de RBCZ/TCZ en ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG).

Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van de RBCZ: www.rbcz.nu en van SCAG: www.scag.nl rbcz-logo-transp-r.png                            logo.gifscag-logo.jpg