Claudia Hass


MaartjeMaakt-Fam-Hass-061_5.jpg

Dochter, zus, moeder, partner, vriendin en daarnaast hulpverlener met hart en hoofd.

Als dramatherapeut werk ik in mijn eigen praktijk in Horn met ouders en kinderen.

Daarnaast geef ik training aan professionals over hoe je kinderen op een speelse manier kunt begeleiden bij scheiding, rouw en verlies. Dit doe ik bij Tijd voor Tranen.

 

Ik ben een vrouw met vele gezichten.

MaartjeMaakt-Fam-Hass-SocMed-31 (2).jpg  MaartjeMaakt-Fam-Hass-SocMed-32 (2).jpg  MaartjeMaakt-Fam-Hass-SocMed-33 (2).jpg  MaartjeMaakt-Fam-Hass-SocMed-34 (2).jpg  MaartjeMaakt-Fam-Hass-SocMed-30 (3).jpg

Dat zie je terug in mijn aanpak. 

Het kind in mij is aan zet wanneer ik in contact ga met kinderen. In gesprek met ouders, volwassenen, ben ik een begripvolle gesprekspartner die put uit een eigen rugzak aan levenservaring, intuitie en theorie gecombineerd met een gezonde dosis humor. Ik ben wie ik ben. Niet meer of minder (dan jij).

Ieder traject stem ik af op degene die tegenover me zit. Geen kind, geen gezin, geen hulpvraag is hetzelfde. Samen gaan we op zoek naar wat jullie nodig hebben om als gezin weer in jullie kracht te staan, van elkaar te kunnen genieten. 

 

Regelmatig kijk ook ik naar wat mijn kinderen me spiegelen, wat ik verder mag ontwikkelen en verleg ik mijn grenzen. Recent met een prachtig resultaat: mijn debuut als kinderboekenschrijfster.

Lees meer op : Kinderboek Sloompje Slak