Scheiding scholing professionals


Kids & Zo biedt scholing voor professionals op het gebied van scheiding in de vorm van20180612_165115.jpg

workshops, trainingen, gastcolleges, lezingen.

Hieronder vind je een korte beschrijving van de Sloompje Slak, het gebroken huis Workshop en Training

 

Workshop:

De workshop is geschikt als je het boek Sloompje Slak, het gebroken huis wil inzetten als aanvulling op je eigen vakgebied. Je krijgt achtergrondinformatie over Kind en Scheiding, de thema's uit het boek Sloompje Slak, het gebroken huis en je leert hoe je het boek en werkboek kunt inzetten in contact met ouders en/of kinderen. De workshop bevat een mix van theorie, praktijk en interactie.

Duur: circa 4 uur.

Geschikt voor: Leerkrachten, mediators, maatschappelijk werkers, jeugdzorgwerkers, kindbehartigers, therapeuten, coaches, poh-ggz. 

Kosten: € 150, inclusief Boek en werkboek Sloompje Slak, het gebroken huis.

 

Training

In de training leer je werken met kinderen (3-8 jaar) bij scheiding volgens het Sloompje Slak, het gebroken huis concept. Dit kan zowel in groepsverband als individueel. Je krijgt achtergrondinformatie over Kind en Scheiding & Ouders en Scheiding. We verdiepen ons in de thema's uit het boek en werkboek. Je leert werken met de handpop als pedagodisch hulpmiddel. Je leert alles over het inzetten van het concept van de Sloompje Slak Kidsclub in groepsverband. Je leert hoe je het boek en werkboek in coaching en therapie kunt inzetten voor kind en ouder. De training bestaat uit een mix van theorie, praktijk en casuistiek.  Voor iedereen die op een speelse manier aan de slag wil met kinderen en ouders rondom scheiding.

Duur:  4 dagen; 3 trainingsdagen en 1 terugkomdag

Geschikt voor: (Kinder)coaches, (Kinder)therapeuten, dramatherapeuten, jeugdzorgwerkers, maatschappelijk werkers, psychologen.

Kosten: €675, inclusief Boek en werkboek Sloompje Slak, het gebroken huis.

 

Hoor meer over de visie achter Sloompje Slak, het gebroken huis op Youtube.

Meer informatie of aanmelden? Klik HIER .